Жителька області Ірина разом зі своїм чоловіком нещодавно згорнули
власну справу, на яку витратили десять років. Бізнес подружжя розпочинало з невеличкої пекарні, в 2012 році. А потім вони переформатувалися на натуральні продукти. Крім випічки це була яйця, молочка, овочі, фрукти, м'ясо, заморозка та консервація зокрема числі. То справді був сімейний бізнес, яким всі жили й прагнули зробити краще. Були замовлення, вдячні клієнти та постійний розвиток.
Спочатку в родини були якісь випадкові замовлення на місцевому форумі, потім на них вийшов один магазин натурпродуктів, і з цього моменту робота стала постійною, ми стали розвиватися. Започаткували цех, людей наймали на роботу, автоматизували процес. На піку розвитку ми співпрацювали із сімома магазинами, плюс мали три свої торгівельні точки. Але чим успішнішою була робота, тим складніше ставало рухатись далі.